Distribucije i zastupstva

Archos

Francuska tvrtka Archos, osnovana 1988. godine, jedan je od pionira na tržištu prijenosnih audio i video uređaja. 2000. godine Archos je lansirao Jukebox 6000, prvi MP3 player kombiniran s hard diskom, 2008. godine prvu generaciju internet tableta, a 2009. godine prve tablete pogonjene operativnim sustavom Android ikad. 2013. godine, nakon predstavljanja Archos Platinum, prve generaciju smartphone uređaja, Archos postaje sinonim za kvalitetne i cjenovno pristupačne smartphone i tablet uređaje.

Archosovi proizvodi prisutni su u Sjedinjenim Američkim Državama i zemljama Europe i Azije.

Denver Electronics

Danska tvrtka INTER SALES A/S - DENVER ELECTRONICS A/S osnovana je 1990. godine kao uvoznik radija i televozora s Dalekog Istoka. S vremenom tvrtka izrasta u velikog trgovca LED/LCD televizora, DVB uređaja,  DVD playera, prijenosnih DVD uređaja s TFT, MP3/Mp4 playera, e-knjiga, radija s CD-om, telekom proizvoda i DAB radija. Prisutni su u većini europskih zemalja.

GearUP!

GearUp! nova je marka inovativnih i korisnih audio-video dodataka poput malenih prijenosnih zvučnika, vodootpornih zvučnika, touch-screen rukavica, torbica za tablet, slušalica, MP4 playera, pametih satova i drugih zabavnih uređaja. Značajka GearUp su funkcionalnost, moderan dizajn i odličan omjer cijene i kvalitete.

One For All

Nizozemska tvrtka One For All poznata je po inovativnim rješenjima na području bežičnih tehnologija s ciljem olakšavanja korištenja više uređaja u kućanstvima i uredima. One For All svojevrsni je sinonim za univerzalne daljinske upravljače, pored kojih proizvodi i antene, tv nosače, slušalice, punjače i dodatke.

Nagrađivani One For All proizvodi prisutni u Sjevernoj i Južnoj Americi, Europi, Aziji i Australiji.

Skross

Švicarska tvrtka Skross vodeći je svjetski proizvođač putnih adaptera i USB punjača. 2002. godine kreirali su i patentirali prvi adapter punjač s mogućnošću punjenja u svim zemljama. Iznimnu kvalitetu i funkcionalnost Skross punjača potvrđuje osvajanje mnogih nagrada među kojima se ističe Reddot 2010. godine. Skross adapteri prisutni su u preko 100 zemalja diljem svijeta.

Strong

Strong je jedan od vodećih proizvođača konzumne opreme digitalnih TV sustava u Europi, koji se ponosi svojim inovativnim odjelom za istraživanje i razvoj. Zahvaljujući tome Strong je poznat po bogatoj i raznolikoj ponudi digitalnih zemaljskih, satelitskih, kabelskih i IPTV prijemnika i odgovarajućih dodataka dostupnih u preko 50 zemalja diljem svijeta. Glavni ured smješten je u Austriji dok na svakom tržištu Strong ima podružnice opremljene za rješavanje svih potreba lokalnog tržišta.

Kontakt

Kontakt: www.strong.tv/en/contact-form
Web stranica: www.strong.tv/en/home